Een nieuwe plattegrond voor Diergaarde Blijdorp

Project omschrijving

Restyle de parkplattegrond van Diergaarde Blijdorp zodat er mogelijkheden bestaan voor de koppeling naar merchandising en cross-selling. Zorg dat de looproutes verbetert worden zodat bezoekers van de tuin niets missen van het park maar dat bezoekers voor ‘the big five’ snel hun weg kunnen vinden. Zorg voor een koppeling naar de App.

Klant Diergaarde Blijdorp
Datum 16-06-2016
Skills Grafische vormgeving, Illustratie
Link www.diergaardeblijdorp.nl

Onze oplossing

We hebben de kaart teruggebracht tot de essentie. Behouden wat goed is en weglaten wat niet relevant is. We hebben de kaart realistischer gemaakt zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen. Kleur, iconen en duidelijke afbeeldingen van de ‘echte’ dieren zijn toegepast. Daarbij hebben we gekeken naar de infrastructuur van het park zodat de looproutes duidelijker zijn geworden en er ook een route is die zorgt dat je alles ziet. We hebben de kaart schaalbaar en modulair gemaakt zodat aanpassingen in de toekomst zonder problemen gedaan kunnen worden.

Het resultaat

De kaart zorgt voor meer plezier: navigeren door Diergaarde Blijdorp maakt je nog blijer. Horecapunten worden sneller gevonden en er wordt zeer positief gereageerd op de looproutes. Er wordt geen verblijf meer voorbijgelopen.

Iets moois gezien?

Nog meer zien?

Pin It on Pinterest