Holland Organics

Project omschrijving

Holland Organics® is een merk van BevCorp International. Holland Organics exporteert wereldwijd Nederlandse verse biologische melk van grasgevoerde koeien, en maakt dit product daarmee beschikbaar voor consumenten wereldwijd. Dat vraagt om een ontwerp dat toegankelijk is maar ook Internationaal uit het schap springt. Daarnaast staan de typische Hollandse merkwaarden hoog aangeschreven in het buitenland. Dutch = Quality.

Klant BevCorp International
Datum 21-08-2017
Skills Packaging, Illustratie
Link www.holland-organics.com

Het merk

Het produceren van de melk werd gestart door de familie Van Rouwendaal in het kleine stadje Leusden in de vroege jaren 1970. In een eeuw zijn ze gegroeid van 25 koeien tot de grootste biologische zuivel producent in Nederland. De melk is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde biologische boerderijen. Ze leveren alleen de beste en meest verse Biologische melk aan klanten die een hoge standaard hanteren in Europa, Azië en het Midden Oosten. Met Holland Organics® brengen ze Nederlandse kwaliteit biologische melk naar de Internationale markten.

Het resultaat

Voor Bevcorp ontwikkelden we met veel plezier de verpakkingslijn voor o.a. Signapore, China, Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. De eerste introductie is met Whole en Low Fat Milk in Signapore

Iets moois gezien?

Nog meer zien?

Pin It on Pinterest