Het Echt Vet kern team

Marc Arends – creative director 

Ik geloof, al meer dan 20 jaar, heilig in de meerwaarde van een goede samenwerking tussen identiteit en commercie. Zo ontstaat een sterke visuele identiteit of relevante campagne, altijd gebaseerd op het strategisch fundament van het merk. Het gebied waar design en reclame, online of offline, elkaar ontmoeten is mijn specialiteit, daar voel ik me thuis en beweeg ik me het liefst. Bruggen slaan op een persoonlijke, pragmatische en gestructureerde wijze. Altijd op basis van samenwerking en solide uitgangspunten. Dan komen we samen tot een Echt Vet resultaat.

Bart De Keyzer – graphic designer

In dit vak begin je vaak in loondienst, ook al is er de ambitie om ooit een keer ‘echt’ voor jezelf te werken. Loondienst was ook mijn start. Alles bij elkaar goed voor meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende bureaus in België en Nederland. Maar dat maakte de ambitie niet minder en zo ben ik uiteindelijk 3rd Floor begonnen. Van hieruit werkte ik rechtstreeks voor eigen klanten en freelancete ik bij verschillende bureaus in en om Breda. Die ervaring en expertise neem ik nu mee naar Echt Vet van waaruit we werken aan merken en hun communicatie.

Ons idee

Het merk staat voorop. Dat merk bouwen we graag samen via branding. Wij realiseren ons dat dat een breed begrip is. Onder branding verstaan we alles wat je organisatie, merk of product een eigen gevoel, kleur, smaak, geur en geluid geeft. Met andere woorden: een eigen karakter zodat het mogelijk is om je te onderscheiden van anderen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat branding aan de basis van succes staat, geven we creatie alle ruimte.

De essentie 

We zijn groot genoeg om alle uitdagingen met je aan te gaan en tegelijk klein genoeg om zaken persoonlijk aan te pakken. Echt Vet is teruggebracht tot de essentie. Geen vast personeel met torenhoge loonkosten, maar een kernteam ondersteund door een pool van creatieven die we inzetten wanneer een project daar om vraagt. Zo houden we onze overhead laag maar behouden we onze capaciteit en expertises.

Kleine project

Voor kleine projecten volstaan de capaciteiten van het kernteam, eventueel aangevuld met een enkele specialist.

Middelgroot project

Bij middelgrote projecten vullen we het kernteam aan met bijvoorbeeld een strateeg, copywriter, programmeur en/of fotograaf.

Groot project

Als het nodig is, schalen we op tot de proporties van een klassiek reclamebureau.

Pragmatisch

Wij willen graag deel uit maken van het merk en dat lukt ons dankzij onbegrensd inlevingsvermogen en gretigheid. Zo komen we snel tot de kern en werken we vervolgens aan de oplossing. Bij voorkeur starten we aan de basis, leggen we een stevig en vruchtbaar fundament, maar we kunnen zowel opbouwen als uitbouwen. We zijn overtuigde pragmatici.

Uitdaging in budget

Budgetten zijn niet onbegrensd, maar daar hoeft het resultaat niet onder te lijden. Er is vaak veel meer uit je budget te halen wanneer je het verstandig inzet. We zien het dan ook als een uitdaging om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare middelen. Dat is waar we goed in zijn.
En dat is Echt Vet!

Extra koffie en door!

Om doelen te bereiken, moet je kansen grijpen. Dat vraagt om efficiency en adequaat handelen. We kunnen dan ook echt tempo maken – dat is gunstig voor het proces en de kosten. Als dat nodig is werken we gewoon door. We drinken een extra kop koffie, doen een powernap, melden thuis dat het iets later wordt (hadden ze al verwacht) en we maken de klus af.

  • Kwaliteit 100%
  • Tijd 100%
  • Scherpe prijs 100%
  • overhead 0%

Bekijk ons volledige portfolio.

Pin It on Pinterest